onsdag 30 november 2011

Time to show my skills

Sitter och väntar på att min lasangette ska bli klar (: pappa jobbar och mamma jobbar så det är min tur att förgifta Benji :P
Haha!

Ikväll när Emil slutar ska jag följa med honom hem för att sova med det nya täcket, måste ju kolla så de funkar (: ska bli så illa gött!

Min typ av lektion

Haha, jaa jag gillar onsdagar alltså! Förut så hade vi den underbara Mattias och målade hela förmiddagarna, nu så har vi Anneli som ska ha lite avslappning och sådant med oss.

Idag så pratade hon om huskurer och att kryddor inte bara smakar gott utan är bra för ett och annat. Men det bästa och sämsta var att vi fick smaka choklad! Fast mådde illa efter 90 procentaren. Annars var det super! Haha!

tisdag 29 november 2011

Nattinatt

Idag var jag med Emil till Falköping för att köpa lite smått och gott (: ska till honom redan imorn kväll igen. Mysepys!

Har nu bara 2 och en halv julklapp kvar att fixa, sen är det klart!

Nu måste jag sova, ska upp kl5 imorn för att hinna göra mig iordning innan bussen åker iväg (:
Kraamar

måndag 28 november 2011

The flood is in town

Blev ingen skola idag pga mensvärk. Det började redan på morgonen så jag kände att går jag till skolan och får ont där finns det inget jag kan göra annat än att lägga mig i en soffa och kvida. Så jag stannade hemma.
Nu har jag min härliga riskuddedjur på magen som värmer lite (:

Det suger att missa skolan.. Vill ju vara där för att lära mig ju. Aja, så kan det gå.
Har ett enormt sug efter choklad! Haha!
mysepys!

söndag 27 november 2011

The Awesome

Hej alla barn!
Hemma efter en underbar helg tillsammans med min fästman <3 vi har vart på kalas, ätit gott, myst, spelat tv-spel tvättat Maito och en massa annat. Men det har varit hur trevligt som helst. Det otrevliga är att det blåser så.. Lite läskigt tycker jag. Vi hade strömavbrott en liten stund i Dimbo, tände ljus i hela stugan. SUPERMYSIGT! Fast ändå blir man lite rädd, man vet ju inte vad som kan hända.
Naturkatastrofer är ju inte så lätt att skydda sig mot..

I alla fall, imorn börjar en ny vecka (: Ska bli spännande och se vad den har att bjuda på.

torsdag 24 november 2011

Yeeeyee

Åkte in till Skövde, som jag sa (: nu är tre julklappar helt klara, bara några kvar nu. Jag är så glaaaad (: Fast mår inte så bra..

Saknar min pojke, har inte träffat honom någon längre stund på hela veckan. Så kan det va.

Kan ju nämna att min syster fyller 22 år idag! GRATTIS pensionären!!
kollar man noga så ser man att hon har en brun fläck i ena ögat, ja det är sant hon har en liten bit av mig däri! Haha, skämt osido (:

We're gonna save the world tonight

Yes, we will! (:

Här sitter jag framför datorn igen, ganska ovanligt ju. Idag hade jag tänkt att dra mig till Skövde, dels för att leta julklappar och dels kolla efter en ny liten nalle. Är trött.
Jag tror att jag är typ stressad också, har blött näsblod tre ggr på två dagar. Inte likt mig. Men det går väl över.

Just nu längtar jag till nästa helg... För då blire tjejkväll!! Om nu allt går som det ska. Men fy vad jag längtar!

tisdag 22 november 2011

Tänk att få vakna..

Här sitter jag, tidigt en morgon. Har gjort mig sånär klar inför skolan, ska bara borsta tänderna. Just nu käkar jag lite glass (!) hehe. Gott gott. och dricker lite kaffe såklart.

Sitter och funderar på hur trött man kan bli på månniskor.. Sådana som bara suger musten ur en, för sin egen vinning. Ja, det finns svin i både den ena och den andra och med tiden så kommer det bara fram fler och fler. Usch.. Blir så illa trött. Men men, sånt är väl livet antar jag.

Träffade min pingla Kajsa igår, haha kommer aldrig att tröttna på henne :P Så illa kul att träffas igen!

måndag 21 november 2011

dumma sketna xperia

Sörja pisstelefon.. Visste att den skulle göra mig besviken för att den var så pass billig.. Men ändå! Kommer inte in på mailen och det suger ju rööv.. Den ska göra som jag vill!

Ja, börjar bli lite smått trött på den. Har gjort en massa "inlägg" och skickat på mail, det brukar funka, men nu så funkar det inte längre.. Blir så trött!!

lördag 19 november 2011

Snart blire partaj

Så här sminkad har jag nog aldrig vart, haha! Men man får bjuda till lite när man ska på 20 års partaj (:

onsdag 16 november 2011

Då var det gjort!

Jag har gjort ett klipp! :P

Inom kort kommer kanske några bilder från Stockholm, är ju ganska dålig på att använda kameran. tyvärr

torsdag 10 november 2011

Min kreativitet flödar

På onsdagens sista målningslektion så målade jag klart min öhm, målning. Motivet är från en bild på mig och Emil tagen av en kompis vid den lilla sjön nedanför lägergården Sjöhaga (där jag har många minnen). Det var församlingsläger och året var 2009, tror jag. I alla fall. Det här är min tolkning i några bilder (:

 Här ovanför var jag egentligen klar, men kände att den kändes så illa tråkig. Frågade då vårt bildorakel/lärare Mattias och han sa det att jag inte skulle vara rädd för att släppa loss, använda en annan färg och bara bryta av, skapa intresse och djup. Så jag bara.. Körde på :P Och blev väldigt nöjd.

Den här bilden betyder mycket. Det är kärlek.

Orginalet. Kollar man så som om jag skulle gjort en exakt avbild så är det ju inte så likt. Men är det en sak som Mattias lärt mig så är det att man ALDRIG ska söka efter perfektion. Man ska bara använda det man har, det man kan och sedan bara köra på det. Och man överträffar sig själv.

Kommer sakna Konstonsdagarna, men nu ska vi ha avslappning istället.

tisdag 8 november 2011

Blessed

Alltså vilken himmel det var i idag, vilken gryning! Blir mäkta imponerad av naturens under.. Hela trista bussresan till Mullsjö, skiftade himlen i rosa, rött, gult, orange.. Så illa vackert.

Idag är det även onsdag och dags för lite målning med mannen, myten, legenden Mattias! :-D

Working 13-16

Det blev lite jobb idag, skönt. Känns som om jag slösar bort dagarna om jag inte får jobba. Och idag fick jag ju en sovmorgon som blev till lite för mycket. Hade ställt telefonen på 9:15, men vaknade 10:45 utan att mobilen ringt... På mobilen stod det fortfarande att den skulle ringa, varför gör den så? ): Så jag blev ganska arg när jag vaknade, men det gick över ganska så fort i alla fall.

Nu så ska jag ta det lite lugnt, min mage vart inte så glad idag av någon anledning..

måndag 7 november 2011

I want to shave...

... My hair.

På ena sidan, typ som en sidecut. Finns det någon i världen som tycker att det är snyggt mer än jag och Carro?
Någon?

I'm bored!

Haft ett jättebra lov, tackar som frågar (: Har vart med Emil den mesta utav tiden, bara för att jag vill. Så det så. Har för mesta dels sovit, typ hela tiden, jämt, 24/7 i alla fall trött 24/7. Men så är det.
Hade hoppats på att fått jobba mer, men det blev bara en dag, vilket jag är tacksam för!


Har faktiskt saknat lektionerna, i alla fall teckenspråk. Och alla min sköna classmates! De är ju så illa härliga! Patric och jag hade ett riktigt funnymoment idag... Fy sjutton vad roligt, jag var ju lite övertrött också så jag skrattade så jag grät. Awesome dag (:
Snackade mycket om FN´s regler för människor med funktionsnedsättning, mycket intressant. Och nu börjar vi tagga inför Stockholmsresan på måndag! Ska bli så illa kul att fara dit med hela Allmänlinjen. Jag och Mathilda ska shoppa lite, men det ska bli riktigt intressant på MR-dagarna.

Nu ska jag vara ett litet stud och plugga lite teckenspråk

fredag 4 november 2011

Zup?

Hemma från jobbet och en kort promenad, vad göra nu? Ingen aning..

Funderar på att dra till ica och köpa lite frukt, men vet inte riktigt. Känner inte för att göra så mycket samtidigt som jag är rastlös. Jobbigt. Vad ska man äta till kvällsmat? Ingen aning.

Vad ska jag göra imorn? Ingen aning.

Tråkigt, tråkigt. Får gå omkring lite och se om jag kommer på något att göra..

tisdag 1 november 2011

Husmys och mus i Dimbo

Ja, nu sitter jag i Emils soffa framför tv'n och målar. Emil sover och ska snart upp och jobba..

Har bakat min lilla kaka idag och när jag skulle ta fram skedar så fick jag se att vår lilla husmus har varit i varenda sörja låda i köket och pissat och bajjat överallt.. Mådde så illa. Jäkla mus! När jag hittar den är det bäst att den är död. Är så sörja arg..